Sairaslomalta huomenta…ja täytyy myöntää, että on aika ihanaa 😃. Olen koko tämän yrittäjyyden aikana ollut tasan 0 kertaa pois töistä yli 3 päivää sairauden takia. 4 vuotta sitten olin muistaakseni juuri tuon 3 päivää kun isäni kuoli. Nyt olin perjantaina suonikohjuleikkauksessa ja lääkäri kirjoitti 10 päivää sairaslomaa koska työni on kuitenkin pääsääntöisesti seisomista 8-9 tuntia päivässä ja minä aion kerrankin käyttää koko “loman” hyödykseni.

Kaupalla vuorottelevat Tanja, Kati sekä Marja-Liisa joten kauppa on siis tietenkin avoinna koko ajan. Siirryimme nyt myös sunnuntai aukioloaikoihin, eli ainakin jouluun saakka ollaan auki kaikki päivät. Hieman on mietinnässä, jos sunnuntai aukioloaikoja jatkettaisiin myös ensivuonna…saa nähdä.

Minun pitäisi pitää jalkoja koholla nyt aika paljon, toki liikkuakin kevyesti. Ja voin kertoa, että perjantai iltapäivä ja lauantai olivat tuskaa…niin olisi tehnyt mieli tehdä kaikkea. Olen lukenut pinon joululehtiä ja olisi kova hinku vaihtaa kodin sisustus…nyt syksyllä meillä on ollut viinipunainen-oranssi sisustus ja nyt tässä sohvalla lojutessa se on alkanut ärsyttää valtavasti… haluan taas jotain vaaleampaa(meillä kodin väritys vaihtuu melko tiuhaan).

Viimeviikonlopuna kävin katsastamassa Stockkan joulukoriste tarjonnan ja päätin , että harmaa-valko-hopea sekä puuteri roosa ovat tämän joulun/ talven värit meillä. Harmaita ja valkoisia tekstiilejä löytyy ennestään jo viime vuodelta, vain keittiöön tarvitaan uudet verhot sekä puuteriroosaa. Ei muuta kuin huomenna paikalliseen kangaskauppaan. Sillä huomenna kun muu perhe ei ole vahtimassa, alkaa sisustusoperaatio 😁. No, juu juu, toki muistan välillä myös lepäillä. Onhan minulla monta päivää aikaa. Välillä voi keittää glögiä, lukea kirjaa ja taas jatkaa.

Se tässä tuntuukin niin ihanalta, että on kerrankin aikaa ja vapaata. Tietenkin, jos olisin niin kipeä etten voisi tehdä mitään, asia olisi toinen, mutta jalka on mielestäni lähtenyt parantumaan hyvin ja kipukin on melko lievää (sain kyllä hyvät kipulääkkeet) joten pärjään mielestäni ihan hyvin.

Laitan teille kuvia meiltä kotoa kun saan kaikki valmiiksi (koska kukkakuviahan ei nyt ole 😉). Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita!

Terveisin Miia