Hei ja mukavaa perjantai-iltaa. Luulin, että viikossa saa aikaiseksi vaikka mitä, mutta tosiasiassa viikko kului tosi nopeasti, varsinkin kun välillä piti oikeasti muistaa lepäillä. Jalka on mielestäni parantunut tosi hyvin enkä ole tarvinnut särkylääkettä kuin aamuisin ja iltaisin. Nyt muutamana viimepäivänä jaljaa on hieman enemmän iltaisin särkenyt ja olenkin yrittänyt pitää sitä koholla mahdollisimman paljon. .

Huomenna olisi tarkoitus mennä aamupäiväksi töihin ja sunnuntaina myös, tosin sunnuntaihan onkin vain reilu neljän tunnin työpäivä. Ensi viikolla pitäisi sitten olla jo täysin työkykyinen.

Lupasin teille niitä sisustus kuvia täältä kotoa kun laittelin tällä viikolla vähän valoja, vaihdoin verhoja, sohvatyynyn päälisiä yms. Meillä on nyt siis pastelliroosa, harmaa, hopea, valkoinen joulu ja talvi😊. Seuraavan kerran väritys vaihtuu vasta alkuvuodesta.

Mä tykkään rakennella näitä pieniä asetelmia sinne tänne…lyhtyihin, tarjottimille, sivupöydille…

Mailegin Nisset monelta vuodelta pääsevät aina esille jo loka-marraskuussa riippumatta sopivatko sisustuksen väreihin vai eivät. Nää vaan on niin ihania. Näitä on muuten pian tulossa kaupalle taas lisäää, tämän vuoden mallit.

Pikkusyklaami tarttui kaupalta mukaan, on niin pirteän värinen. Kynttilä on koepoltossa…tosin totesin jo, että todella tasaisestija kauniisti palaa.

Oikein ihanaa isänpäivä viikonloppua!

Miia