Viimeviikolla oli tämän vuoden viimeiset koulupäivät…tai periaatteessa kaikki suunnitellut lähipäivät on nyt käyty ja jos vielä haluaisin jotain päiviä käydä ensivuonna, täytyisi niitä erikseen anoa koululta. Eli nyt olisi sitten näyttötöiden aika…tai lähinnä ensin niiden suunnittelu….apua!

Mun vikat koulupäivät eivät menneet ollenkaan putkeen. Maanantaina oli lähinnä tekstausta….ei sujunut ollenkaa. Hyvä, että edes kynä pysyi kädessä….mulle tuli varmaankin suorituspaineita 😁meillä on luokassamme nimittäin yksi ihan huippu tekstaaja!

Meidän piti edeltävänä viikonloppuna suunnitella ja piirtää morsiamen koriste mittakaavassa ja tarkoitus oli toteuttaa se. Piirtäminen on aina mulle kivaa ja helppoa, mutta mittakaavassa….sain kimpun kuitenkin paperille, mutta mittakaava viivoista puuttuu mm kimpun todelliset mitat.

Tässä alemmassakin kuvassa kukkien/merkkien selitykset ovat kaikki eri kokoisia, vaikka niiden pitäisi olla samaa kokoa..

Maanantaina kukat tulivat vasta iltapäivällä, joten pääsimme aloittamaan kimput vasta tiistaina. Olin päättänyt, että kokeilen omin- sekä katkaistuinvarsin tekniikkaa.

Jo kukkien langoitukseen meni pari tuntia. Ja sitten, kimpun kokoaminen ei vain sujunut. Aina oli jotain pielessä, en kertakaikkiaan saanut kukkia pysymään kuten olisin halunnut. Ja valuvan osan yhdistäminen kimpun ominvarsin yläosaan oli toivotonta. Purettuani kimpun noin 6 kertaa kukat olivat jo melko kärsineitä.. lopulta sain kimpun jotenkuten kasaan….päiväkin alkoi olka lopuillaan, päänsärky sen kuin koveni ja teki vain mieli häipyä ulos ovesta vähin äänin. Mittakaavapiirroksen sai vain unohtaa… piti olla tyytyväinen, että sain edes jotain aikaiseksi… tosin eihän se teknisesti mikään häävi suoritus ollut…ja painavakin kuin mikä…never ever again!🤣

Vaikka päivä oli jo lopuillaan, halusin kokeilla tehdä vielä jotain nopeaa ja mukavaa päivän päätteeksi ja aloin tekemään viuhkakimppua. Tätä olikin ihana työstää, tosin aika loppui kesken ja kimppu jäi keskeneräiseksi, mutta ehdottomasti jatkoon tämä tekniikka!

Nyt kieltämättä vähän pelottaa nuo näytöt…kerron niistä tarkemmin toisella kertaa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

Miia