Tekisi mieli olla kirjoittamatta mitään eilisestä ja siirtyä suoraan tähän päivään…tilakoristelut siis jatkuivat koulussa. Tälläkertaa saimme itse valita rakenteen/telineen johon työmme teimme. Valitsin hienon, kaarevan rautatelineen ja minulla oli heti visio kaarevasta, puolipöyreästä muodosta, sisältä kupera johon tulisi käpyjä, pintamateriaaliksi ajattelin sammalta, pohjaksi kanaverkkoa. No, selvisi ettei sammalta ole saatavilla ja päädyin vuorenkilpeen. Suuri virhe!

Vuorenkilvet repeytyivät verkkopohjassa. Yritin ommella, liimata , teipata…tässävaiheessa olisi jo kannattanut muuttaa suunnitelmaa, mutta ei…lopulta sain lehdet jotenkuten verkkoon ja liimasin kävyt…toinen virhe! Kuumaliima ei tietenkään tarttunut elävään materiaalin, kävyt irtoilivat mutta sinnikkäästi jatkoin. Kun rakennelma oli valmis, totesin sen liian raskaaksi, tunkkaiseksi ja teknisesti huonosti tehdyksi mutta sovitin sen kuitenkin telineeseen ja se oli aivan liian pieni, lyhyt ja kaikkea mahdollista…..kello oli jo kolme, olin siis koko päivän tehnyt tavallaan turhaa työtä. Opettajan kommentit olivat samat jotka itsekin olin todennut. Ei, ei ei toimi. Hän käski purkaa koko työn ja miettiä seuraavalle päivälle uuden suunnitelman.

Olin niin pettynyt itseeni, väsynyt ja kaikkea mahdollista kun ajelin kotiin… ajattelin jo jättää koko tiistai päivän väliin, mutta sitten kokosin itseni ja otin leikkurit käteen ja kävelin naapurin risukasaan ja keräsin sieltä valtavan koivunrisukasan auton kyytiin.

Tänään fiilis oli toinen. Oikeastaan ihan innokas. Minulla oli uusi visio😊. Muut jatkoivat edellispäivän töitään ja minä aloitin alusta. Risuista pohja, punaisia ruusuja, oksia…siinä se on…eihän se täydellinen ole, ruusut painoivat yläosaa alaspäin ja se painunut liikaa alas joten muoto ei ole täysin kiertävä, lisäksi korjailin kuvan ottamisen jälkeen muutamia oksia muotoa kiertämään sekä lisäsin pari ruusua….olen kuitenkin ihan suht tyytyväinen….kuvassa koko ei oikein näy, mutta voin kertoa, että kyllä siitä melko iso tuli….väreistä pidän tosi paljon. Ensimmäinen ajatus oli käyttää vaaleanpunaisia ruusuja, mutta niitä nyt ei ollut. Mutta oikeastaan samettinen red naomi ruusu toimii hyvin rosoisten risujen kanssa…(aurinko osuu kuvaan ja haalisti alhaalla olevat ruusut jotenkin oudon värisiksi…)

Lähikuvaa..

Lähtötilanne…

Eilinen lähtötilanne

Eilinen, purkuun mennyt työ…onhan se ihan kamala 😁🤣😂